Darmowa dostawa
XinZuo, Strona 6

Honesuki XinZuo PM8O 6" - tradycyjny japoński typ noża do trybowania i porcjowania drobiu. Z ostrzem ze stali damasceńskiej, o unikalnym kształcie i z klasyczną, ośmioboczną...

Nóż Santoku XinZuo Feng B32 7,3" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.

Ręcznej produkcji, ekskluzywny mały nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.

Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37S 7" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.

Mały nóż Santoku XinZuo PM8O 5,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.

Wysokiej jakości nóż szefa kuchni HEZHEN Master B30 8,3" marki XinZuo z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i unikalną rękojeścią.

Wysokiej jakości nóż szefa kuchni HEZHEN Master B30R 8,3" marki XinZuo z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i unikalną rękojeścią.

Ręcznej produkcji nóż szefa kuchni ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Nóż szefa kuchni XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Uniwersalny nóż szefa XinZuo z serii Ya wielkości 8 cali. Wyprodukowany z 67 warstw stali damasceńskiej.

Uniwersalny nóż szefa XinZuo Yu B13H do krojenia większości produktów spożywczych. Z 8,5-calowym ostrzem ze stali damasceńskiej.
Strona 6 z 22 - 263 pozycji razem