Ekspedycja 6. styczeń 2025 r.
Darmowa dostawa
Ekspedycja 6. styczeń 2025 r.
Darmowa dostawa
W Polsce pieczywo stanowi nieodłączny element diety większości ludzi. Do łatwego krojenia świeżego i chrupiącego pieczywa, bez kruszenia czy deformacji, posłużą ci wysokiej jakości noże XinZuo. Noże do chleba zwykle wyróżniają się ząbkowanym ostrzem, ułatwiającym krojenie pieczywa.
Wysokiej jakości noże do pieczywa XinZuo produkowane ze stali damasceńskiej klasy premium, z warstwą ochronną ze stali nierdzewnej (w ofercie mamy również tańsze noże ze stali nierdzewnej oraz kompozytowej). Łączą one w sobie nowoczesność XXI wieku z długoletnią tradycją produkcji noży w Yangjiang. Dzięki ręcznej obróbce każdy nóż do chleba marki XinZuo jest wyjątkowy i zapewnia idealną ostrość aż do ostatniego ząbka na krawędzi ostrza. Rękojeść noża do krojenia chleba wyprodukowana została ze specjalnego drewna, którego właściwości nie zmieniają się z czasem. Nie musisz się więc obawiać pękania i innych uszkodzeń rękojeści.
Nóż do chleba XinZuo Ya B20 8" do łatwego krojenia nawet świeżego pieczywa i chleba.
Nóż do chleba XinZuo Yun B9H 8" o eleganckim kształcie z ostrzem ze stali damasceńskiej.
Nóż do chleba HEZHEN Master B30S z 8-calowym ostrzem z wysokiej jakości szwedzkiej stali Sandvik 14C28N oraz naturalną, drewnianą rękojeścią z drewna oliwnego.
Ręcznej produkcji nóż do chleba ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do chleba XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż do chleba klasy premium XinZuo Yu B13D z 8-calowym ostrzem ze stali damasceńskiej i ząbkowaną krawędzią tnącą, idealną do krojenia świeżego pieczywa.