Ekspedycja 6. styczeń 2025 r.
Darmowa dostawa
Ekspedycja 6. styczeń 2025 r.
Darmowa dostawa
Mięso jest nieodłącznym składnikiem diety większości z nas. Podczas jego przygotowywania wiele zależy od jakości noża, którym się je kroi. Żadne mięso nie zasługuje na krojenie tępym nożem, naruszającym jego strukturę i integralność. Wysokiej jakości noże do krojenia mięsa potrafią pokroić mięso zgrabnymi cięciami niewymagającymi użycia dużej siły fizycznej, skutkującego uszkodzeniami, które wpływają na dalsze przygotowania oraz ostateczny smak czy soczystość.
Noże do rozbioru mięsa XinZuo podlegają ręcznej obróbce, podczas której ostrze i jego krawędź uzyskują swą unikalną postać. Z ostrymi nożami do mięsa nigdy nie zdarzy ci się, że poszarpiesz je, zamiast faktycznie pokroić.
Nóż do mięsa XinZuo Feng B32 8,3" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do precyzyjnego krojenia mięsa
Nóż do mięsa XinZuo Yi B27 do łatwego i precyzyjnego krojenia wszystkich rodzajów mięsa.
Nóż do mięsa XinZuo Ya B20 8" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego i precyzyjnego krojenia mięsa.
Nóż do mięsa ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 10" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Nóż do mięsa XinZuo Yu B13R 8" wyprodukowany z 67 warstw stali damasceńskiej klasy premium z ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą.