Ekspedycja 6. styczeń 2025 r.
Darmowa dostawa
Ekspedycja 6. styczeń 2025 r.
Darmowa dostawa
Trybowanie mięsa i ryb jest zadaniem, z którym zwykłe noże niespecjalnie sobie radzą, ponieważ ich ostrza nie są do tej czynności przystosowane. Dlatego właśnie istnieją specjalne noże do trybowania, które znajdziesz w tej właśnie kategorii. Nóż do trybowania mięsa wyróżnia się długim i cienkim ostrzem, potrafiącym bardzo precyzyjnie oddzielać mięso od kości. Jest nieodzownym pomocnikiem podczas filetowania ryb.
Noże do trybowania XinZuo produkowane są z najwyższej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej bądź kompozytowej, a następnie ręcznie obrabiane przez chińskich mistrzów ze stolicy Yangjiang. Obróbka ręczna sprawia, że każdy z noży do trybowania XinZuo jest nie tylko unikalny, lecz także bardzo ostry, dzięki czemu możesz filetować zgrabnymi cięciami, unikając szarpania mięsa.
Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do trybowania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.