Darmowa dostawa
Noże do trybowania
Trybowanie mięsa i ryb jest zadaniem, z którym zwykłe noże niespecjalnie sobie radzą, ponieważ ich ostrza nie są do tej czynności przystosowane. Dlatego właśnie istnieją specjalne noże do trybowania, które znajdziesz w tej właśnie kategorii. Nóż do trybowania mięsa wyróżnia się długim i cienkim ostrzem, potrafiącym bardzo precyzyjnie oddzielać mięso od kości. Jest nieodzownym pomocnikiem podczas filetowania ryb.
Dlaczego właśnie nóż do trybowania XinZuo
Noże do trybowania XinZuo produkowane są z najwyższej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej bądź kompozytowej, a następnie ręcznie obrabiane przez chińskich mistrzów ze stolicy Yangjiang. Obróbka ręczna sprawia, że każdy z noży do trybowania XinZuo jest nie tylko unikalny, lecz także bardzo ostry, dzięki czemu możesz filetować zgrabnymi cięciami, unikając szarpania mięsa.

Ręcznej produkcji nóż do trybowania ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Dowiedz się więcej o naszych nożach
✅Wzory na stali damasceńskiej - Czy znasz wzory na nożach ze stali damasceńskiej? Czy wiesz, jak wygląda na przykład Raindrop Pattern? Jeśli nie, zachęcamy do przeczytania tego artykułu.
✅Stal używana do produkcji naszych noży - Przegląd rodzajów stali używanych do produkcji naszych noży, z uwzględnieniem ich składu i właściwości.
✅Jakiego drewna używamy do produkcji rękojeści noży - Prezentacja rodzajów drewna, których używamy do produkcji rękojeści naszych noży, ich właściwości i kolorystyki.
✅Wszystkie noże kuchenne – Jeśli chcesz zapoznać się z pełną ofertą wszystkich naszych noży kuchennych, zajrzyj do tej kategorii.