Darmowa dostawa

Noże do trybowania

Trybowanie mięsa i ryb jest zadaniem, z którym zwykłe noże niespecjalnie sobie radzą, ponieważ ich ostrza nie są do tej czynności przystosowane. Dlatego właśnie istnieją specjalne noże do trybowania, które znajdziesz w tej właśnie kategorii. Nóż do trybowania mięsa wyróżnia się długim i cienkim ostrzem, potrafiącym bardzo precyzyjnie oddzielać mięso od kości. Jest nieodzownym pomocnikiem podczas filetowania ryb.

Dlaczego właśnie nóż do trybowania XinZuo

Noże do trybowania XinZuo produkowane są z najwyższej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej bądź kompozytowej, a następnie ręcznie obrabiane przez chińskich mistrzów ze stolicy Yangjiang. Obróbka ręczna sprawia, że każdy z noży do trybowania XinZuo jest nie tylko unikalny, lecz także bardzo ostry, dzięki czemu możesz filetować zgrabnymi cięciami, unikając szarpania mięsa.

Nóż do trybowania XinZuo B46D
Nóż do trybowania XinZuo B46D 6"
Produkt dostępny (4 szt)
280 zł bez VAT
345 zł

Ręcznej produkcji nóż do trybowania ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

XN175
1 pozycji razem

Dowiedz się więcej o naszych nożach

Wzory na stali damasceńskiej - Czy znasz wzory na nożach ze stali damasceńskiej? Czy wiesz, jak wygląda na przykład Raindrop Pattern? Jeśli nie, zachęcamy do przeczytania tego artykułu.

Stal używana do produkcji naszych noży - Przegląd rodzajów stali używanych do produkcji naszych noży, z uwzględnieniem ich składu i właściwości.

Jakiego drewna używamy do produkcji rękojeści noży - Prezentacja rodzajów drewna, których używamy do produkcji rękojeści naszych noży, ich właściwości i kolorystyki.

Wszystkie noże kuchenne – Jeśli chcesz zapoznać się z pełną ofertą wszystkich naszych noży kuchennych, zajrzyj do tej kategorii.