Darmowa dostawa
Noże japońskie, Strona 2

Ręcznie obrabiany nóż Santoku XinZuo Yu B13D z 7" ostrzem ze stali damasceńskiej oraz wysokiej jakości drewnianą rękojeścią z Ironwood.

Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.

Nóż Bunka XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Specjalny nóż do patroszenia ryb typu japońskiego XinZuo Deba z serii Zhen ze stali nierdzewnej, z hebanową rękojeścią, idealny do sprawiania ryb i przyrządzania sushi. Nóż do...

Honesuki XinZuo PM8O 6" - tradycyjny japoński typ noża do trybowania i porcjowania drobiu. Z ostrzem ze stali damasceńskiej, o unikalnym kształcie i z klasyczną, ośmioboczną...

Nóż Nakiri typu japońskiego XinZuo Feng B32D 7,3" z ostrzem z japońskiej stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - idealną do krojenia warzyw....

Nóż Nakiri XinZuo Zhen PM8 6,8" ze stali damasceńskiej z oktagonalną rękojeścią w japońskim stylu.

Nóż Sakimura XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.

Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.

Ręcznej produkcji nóż Santoku ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Nóż Santoku XinZuo He B1H 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej, zapewniającym idealną ostrość.