Specjalny nóż do patroszenia ryb typu japońskiego XinZuo Deba z serii Zhen ze stali nierdzewnej, z hebanową rękojeścią, idealny do sprawiania ryb i przyrządzania sushi. Nóż do...
Nóż Nakiri HEZHEN F4 z 7-calowym ostrzem z najlepszej stali proszkowanej austriackiej marki BÖHLER o unikalnej, skręconej rękojeści z drewna jakości premium.
Nóż Nakiri HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium oraz ergonomiczną rękojeścią; idealny do krojenia warzyw.
Ręcznej produkcji nóż Nakiri ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Nakiri XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż Nakiri typu japońskiego XinZuo Yun B9H 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - idealną do krojenia warzyw.
Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.
Nóż Santoku HEZHEN Master B30S z 7-calowym ostrzem z wysokiej jakości szwedzkiej stali Sandvik 14C28N oraz naturalną, drewnianą rękojeścią z drewna oliwnego.