Darmowa dostawa
Noże japońskie, Strona 3
Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37 7" to perełka designu z ostrzem ze stali damasceńskiej i rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Nóż Santoku klasy premium XinZuo Lan B37S 7" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż Santoku XinZuo Zhen PM8 7" ze stali damasceńskiej z oktagonalną rękojeścią w japońskim stylu.
Nóż Santoku XinZuo Ya B20 7" ze stali damasceńskiej z wysokiej jakości drewnianą rękojeścią dla wygody krojenia.
Ręcznie obrabiany nóż Santoku XinZuo Yu B13D z 7" ostrzem ze stali damasceńskiej oraz wysokiej jakości drewnianą rękojeścią z Ironwood.
Nóż Santoku XinZuo Yu B13H 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej. Rękojeść noża wykonano z wysokiej jakości hebanu.
Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 5" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.
Nóż Santoku XinZuo Yu B13R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej.
Sashimi - specjalistyczny nóż do filetowania ryb typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali nierdzewnej o długości 300 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby na...
Specjalistyczny, japoński nóż szefa kuchni Bunka ze stali damasceńskiej, z unikalnym, trójkolorowym ostrzem i ergonomiczną, ośmiokątną rękojeścią z drewna Desert IronWood....
Specjalistyczny nóż do ryb Sashimi typu japońskiego z ostrzem z najlepszej stali damasceńskiej o długości 270 mm; doskonały do krojenia idealnych plastrów ryby, nie tylko na...