Darmowa dostawa
Noże kuchenne
-
Noże szefa kuchni
-
Noże Santoku
-
Noże do chleba
-
Tasaki
-
Noże do steków
-
Noże do trybowania
-
Noże do obierania
-
Noże Nakiri
-
Noże do krojenia mięsa
-
Uniwersalny chiński nóż TAO
-
Małe uniwersalne noże kuchenne
-
Noże do sushi
Noże kuchenne od wieków stanowią nieodłączny element wyposażenia kuchennego. Nieco krótszą, choć i tak długą, a przy tym imponującą historię ma produkcja noży w chińskim Yangjiang, nazywanym stolicą noży. Z tego właśnie miasta pochodzą również oferowane przez nas noże kuchenne XinZuo, spełniające międzynarodowe standardy jakości i cieszące się popularnością zarówno wśród profesjonalistów, jak i użytkowników domowych na całym świecie. Noże kuchenne Xinzuo produkuje się z wysokiej jakości stali damasceńskiej, nierdzewnej lub kompozytowej, a podczas ich produkcji świat nowoczesnych technologii napotyka tradycyjne rzemiosło. Noże kuchenne Xinzuo produkowane są i ostrzone ręcznie przez mistrzów tej dziedziny, dlatego są to najostrzejsze noże kuchenne na rynku.
Nóż kuchenny XinZuo do domu i do restauracji
W tej kategorii znajdziesz bogatą ofertę noży kuchennych XinZuo sprzedawanych pojedynczo, nie w zestawach. Najczęściej używanymi w Polsce nożami są uniwersalny nóż szefa kuchni oraz nóż do krojenia mięsa. Dla bardziej wymagających klientów mamy w ofercie noże do trybowania i obierania, w tym specjalne noże Nakiri i Santoku.

Nóż szefa kuchni HEZHEN s 8,3" z dużym ostrzem z wysokiej jakości stali kompozytowej i ergonomiczną, drewnianą rękojeścią w stylu japońskim.

Wysokiej jakości nóż szefa kuchni XinZuo Yu B13R 8" ze stali damasceńskiej z drewnianą rękojeścią klasy premium.

Nóż do filetowania XinZuo Yu B13R 7" ze stali damasceńskiej i z drewnianą rękojeścią klasy premium. Poradzi sobie z kompleksową obróbką ryb – od A do Z.

Nóż szefa kuchni XinZuo Feng B32 8,5" ze stali damasceńskiej z chińskiej stolicy noży Yangjiang.

Nóż Nakiri klasy premium HEZHEN PM8S z 6,8-calowym ostrzem ze stali kompozytowej w stylu retro oraz tradycyjną rękojeścią w stylu japońskim.

Nóż Santoku XinZuo Zhi B35 7" wyprodukowany z najlepszej niemieckiej stali nierdzewnej z rękojeścią z drewna sandałowego.

Nóż do mięsa XinZuo Feng B32 8,3" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do precyzyjnego krojenia mięsa

Nóż do mięsa XinZuo Yi B27 do łatwego i precyzyjnego krojenia wszystkich rodzajów mięsa.

Nóż do obierania XinZuo Yun B13R 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw (w tym ziemniaków).

Nóż do trybowania XinZuo Yu B13R 6" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.

Ręcznej produkcji mały uniwersalny nóż kuchenny XinZuo Yu B13D z 5" ostrzem ze stali damasceńskiej; nie tylko do krojenia owoców i warzyw.

Nóż Nakiri XinZuo PM8O 7" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.
Dowiedz się więcej o naszych nożach
✅Zestawy noży w ofercie - Chcesz kupić więcej noży? Poznaj nasze zestawy noży w przystępnych cenach.
✅Jak się rozeznać w kształtach ostrzy noży – Przejrzysty przewodnik po kształtach ostrzy różnych rodzajów noży kuchennych (wraz z ilustracjami i opisem zastosowania).
✅Stal używana do produkcji naszych noży - Przegląd rodzajów stali używanych do produkcji naszych noży, z uwzględnieniem ich składu i właściwości.
✅Jakiego drewna używamy do produkcji rękojeści noży - Prezentacja rodzajów drewna, których używamy do produkcji rękojeści naszych noży, ich właściwości i kolorystyki.