Ręcznej produkcji nóż do trybowania ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...
Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do trybowania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.
Nóż do trybowania ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 6" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.
Nóż do owoców i warzyw HEZHEN F4 z ostrzem z najlepszej stali proszkowanej austriackiej marki BÖHLER o unikalnej, skręconej rękojeści z drewna jakości premium.
Nóż do warzyw i owoców HEZHEN Master B30S z 5-calowym ostrzem z wysokiej jakości szwedzkiej stali Sandvik 14C28N oraz naturalną, drewnianą rękojeścią z drewna oliwnego.
Nóż do owoców i warzyw klasy premium XinZuo Lan B37S 5" to perełka designu z ostrzem ze stali kompozytowej, rękojeścią z Pakkawood i świetną ergonomią.
Nóż Nakiri HEZHEN F4 z 7-calowym ostrzem z najlepszej stali proszkowanej austriackiej marki BÖHLER o unikalnej, skręconej rękojeści z drewna jakości premium.
Nóż Nakiri HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium oraz ergonomiczną rękojeścią; idealny do krojenia warzyw.
Ręcznej produkcji nóż Nakiri ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...