Darmowa dostawa
Noże kuchenne, Strona 6

Chiński nóż TAO HEZHEN Master B30 6,8" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną rękojeścią.

Uniwersalny chiński nóż TAO ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 7,5" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała...

Uniwersalny chiński nóż TAO XinZuo Yi B27 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej.

Nóż Bunka XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Specjalny nóż do patroszenia ryb typu japońskiego XinZuo Deba z serii Zhen ze stali nierdzewnej, z hebanową rękojeścią, idealny do sprawiania ryb i przyrządzania sushi. Nóż do...

Nóż do chleba HEZHEN Master B30R 8,3" do łatwego krojenia świeżego pieczywa; z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i ergonomiczną rękojeścią.

Nóż do chleba HEZHEN Master B30S z 8-calowym ostrzem z wysokiej jakości szwedzkiej stali Sandvik 14C28N oraz naturalną, drewnianą rękojeścią z drewna oliwnego.

Nóż do chleba XinZuo Feng B32 8,5" z popularnej serii noży z ostrzami ze stali damasceńskiej i unikatową rękojeścią z materiału kompozytowego. Krojenie świeżego pieczywa to dla...

Nóż do chleba XinZuo He B1H 8" do idealnego krojenia pieczywa i chleba.

Ręcznej produkcji nóż do chleba ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do chleba XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.

Nóż do chleba ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 8,5" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.