Darmowa dostawa

Noże szefa kuchni

Noże szefa kuchni to jedne z najpopularniejszych akcesoriów kuchennych – zarówno wśród profesjonalistów, jak i kucharzy amatorów. Zawdzięczają to swojej uniwersalności oraz wszechstronności. Mogą służyć nie tylko do krojenia produktów spożywczych, lecz także do oczyszczania mięsa czy innych czynności. Noża szefa kuchni XinZuo nie może zabraknąć w żadnej kuchni. 

Najwyższej jakości nóż szefa kuchni XinZuo

Nóż szefa kuchni pozwoli ci poznać wspaniałe właściwości najwyższej klasy stali, niezależnie od tego, czy będzie to stal damasceńska klasy premium, czy może tańsza, niemiecka stal nierdzewna. Rdzeń noża szefa XinZuo ze stali damasceńskiej składa się z dziesiątek warstw stali, którą przed korozją zabezpiecza stal nierdzewna. Każdy nóż szefa kuchni XinZuo powstaje w wyniku żmudnej pracy rąk, dlatego też jest wyjątkowy i oryginalny. W ofercie mamy także tańsze noże dla kucharza - ze stali nierdzewnej.

 

Nóż Bunka XinZuo PM8O
Nóż Bunka XinZuo PM8O 8,5"
Produkt dostępny (5 szt)
322 zł bez VAT
396 zł

Nóż Bunka XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

XN171
Nóż Sakimura XinZuo PM8O
Nóż Sakimura XinZuo PM8O 8,5"
Produkt dostępny (9 szt)
322 zł bez VAT
396 zł

Nóż Sakimura XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

XN170
Nóż szefa kuchni XinZuo PM8O
Nóż szefa kuchni XinZuo PM8O 8,5"
Produkt dostępny (>10 szt)
322 zł bez VAT
396 zł

Nóż szefa kuchni XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

XN168
3 pozycji razem

Dowiedz się więcej o nożach szefa kuchni

Noże szefa kuchni na świecie - Prezentacja noży szefa kuchni z różnych zakątków świata, w tym ich nietypowych kształtów i właściwości.
Jak wybrać nóż kuchenny - Przejrzysty przewodnik po wyborze noża kuchennego.
Stal używana do produkcji naszych noży - Przegląd rodzajów stali używanych do produkcji naszych noży, z uwzględnieniem ich składu i właściwości.