Darmowa dostawa
Noże ze stali damasceńskiej, Strona 8

Nóż do owoców i warzyw XinZuo Yu B13H 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do łatwego krojenia owoców oraz warzyw bez niepotrzebnych strat pełnego witamin soku.

Specjalni nóż szefa kuchni Bunka w stylu japońskim ze stali damasceńskiej z ergonomiczną, designerską rękojeścią. W skład opakowania wchodzi także stylowy, drewniany ochraniacz...

Nóż Nakiri HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium oraz ergonomiczną rękojeścią; idealny do krojenia warzyw.

Nóż Nakiri typu japońskiego XinZuo Feng B32D 7,3" z ostrzem z japońskiej stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - idealną do krojenia warzyw....

Nóż Nakiri XinZuo Zhen PM8 6,8" ze stali damasceńskiej z oktagonalną rękojeścią w japońskim stylu.

Nóż Sakimura XinZuo PM8O 8,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.

Nóż Santoku klasy premium HEZHEN Master B30R 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej i designerską, ergonomiczną drewnianą rękojeścią.

Ręcznej produkcji nóż Santoku ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Nóż Santoku XinZuo He B1H 7" z poddanym ręcznej obróbce ostrzem ze stali damasceńskiej, zapewniającym idealną ostrość.

Ręcznej produkcji nóż Santoku ze stali damasceńskiej XinZuo z serii B46D z unikalnym ostrzem powstałym w procesie naprzemiennego łączenia dwóch różnych rodzajów stali...

Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż Santoku XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.