Darmowa dostawa

Użytkowanie i konserwacja

Dbamy o naszych klientów również po finalizacji zakupu. Nie wiesz, jak prawidłowo używać naszych noży albo akcesoriów? W tej kategorii znajdziesz artykuły z poradami i wskazówkami dotyczącymi nie tylko prawidłowego użytkowania noży, lecz także wydłużania ich żywotności. Dotyczy to zarówno tradycyjnych noży szefa kuchni, jak i egzotycznych noży Nakiri, TAO i innych.

Używanie drewnianego stojaka magnetycznego

Do noży XinZuo oferujemy akcesoria, m.in. pod postacią wysokiej jakości stojaka magnetycznego na noż...

Używanie nożyc drobiu typ 2

Przedstawiamy uniwersalne nożyce do drobiu typu 2 i przykłady ich użycia. Z pewnością zaskoczą cię n...

Jak przenosić noże kuchenne

Jak przenosić nóż kuchenny, by uniknąć jego uszkodzenia bądź stępienia? To pytanie, które częst...

Używanie drewnianej deski do krojenia XinZuo

Wysokiej jakości drewniana deska do krojenia to bardzo istotny element wyposażenia każdej kuchni. Ch...

Jak dbać o drewnianą deskę do krojenia

Drewniana deska do krojenia XinZuo powstaje z wysokiej jakości, masywnego drewna akacji, ważące...

Akcesoria do noży jako świąteczny prezent do kuchni

Planujesz podarować akcesoria do noży kuchennych w prezencie gwiazdkowym? Niezależnie od tego, dla k...

6 pozycji razem
Z powrotem do sklepu