Darmowa dostawa
Noże ze stali damasceńskiej, Strona 5

Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do obierania XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.

Nóż do obierania XinZuo PM8O 4" z ostrzem ze stali damasceńskiej oraz oktagonalną rękojeścią w stylu japońskim z rogu bawołu i drewna oliwnego.

Nóż do obierania XinZuo Ya B20 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.

Nóż do obierania XinZuo Yi B27 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw (w tym ziemniaków).

Nóż do obierania XinZuo Yun B9H 3,5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i ręcznie szlifowaną krawędzią tnącą - do obierania owoców i warzyw.

Nóż do steków XinZuo He B1H 5" klasy premium z ostrzem ze stali damasceńskiej i stylową rękojeścią.

Ręcznej produkcji, ekskluzywny nóż do steków XinZuo z serii B46W z ostrzem ze słynnej stali japońskiej AUS10 i rękojeścią z eleganckiego drewna orzecha w ozdobnym pudełku.

Nóż do steków ze stali damasceńskiej klasy premium XinZuo Lan B37 5" to perełka designu z rękojeścią z drewna oliwnego. Jedną z jego zalet jest doskonała ergonomia.

Wysokiej jakości nóż do steków XinZuo Yi B27 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej klasy premium i designerską rękojeścią do wygodnego krojenia steków.

Nóż do steków XinZuo Yu B13R 5" z ostrzem ze stali damasceńskiej do wygodnego krojenia steków.

Nóż do trybowania XinZuo He B1H 5,5" z ręcznie obrabianym ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem mięsa.

Nóż do trybowania XinZuo Yi B27 6" z ostrzem z wysokiej jakości stali damasceńskiej poradzi sobie z trybowaniem wołowiny, wieprzowiny oraz ryb.